Öğretim Üyelerimizin "2020 Emerald Literati Awards” Başarısı

Yönetim, işletme, eğitim, sağlık ve mühendislik gibi alanlarında akademik dergi ve kitapların uluslararası yayıncısı olan Emerald Publishing Ltd. 25 yılı aşkın bir süredir Emerald Literati Awards ile yazarların yaptığı olağanüstü katkıları kutlamakta ve ödüllendirmektedir.

Üniversitemiz Fethiye İşletme Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Faruk Şahin, Doç. Dr. Hande Karadağ (MEF Üniversitesi) ve Arş. Gör. Büşra Tuncer (MSKÜ Fethiye İşletme Fakültesi) ile birlikte hazırladığı ve ‘International Journal of Entrepreneurial Behavior & Research’ isimli dergide yayımlanan 'Big five personality traits, entrepreneurial self-efficacy and entrepreneurial intention: a configurational approach' isimli makalesi 2020 Emerald Literati Awards'da Yüksek Övgüye Değer Makale (Highly Commended Paper in the 2020 Emerald Literati Awards) olarak seçilerek ödüllendirilmiştir.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 15.06.2021 14:50 Okunma Sayısı : 879